Heren 1 Mintonette komt tekort tegen jeugdig Apollo

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag stond de tweede wedstrijd gepland voor heren 1 van volleybalvereniging Mintonette. Bij aankomst van de tegenstander werd al duidelijk dat deze wedstrijd gekenmerkt kon worden als “ervaring versus jeugd”. Of dit positief of negatief zou uitvallen, was toen nog niet duidelijk.

In de eerste set werden de mannen van Mintonette meteen geconfronteerd met vier punten achterstand maar door goed teamwork en inzet kon dit worden omgebogen naar een voorsprong van drie punten. Daarna ging het in deze set gelijk op met nooit meer dan 2 punten verschil. Aan het eind moest Mintonette de meerdere erkennen in Apollo en ging de set verloren met 22-25.

De tweede set kwam voor de Holtense heren nooit echt goed op gang. Er werd al snel aangekeken tegen een achterstand van 13-4 en dit werd niet meer goedgemaakt. De eindstand van deze set werd 25-14. In de derde set moest er derhalve wat goedgemaakt worden. De heren ging voortvarend van start en kwamen al snel met 6 punten voor te staan. Dit gaf de heren maar ook het toegestroomde thuispubliek weer hoop. Bij een stand van 24-21 leek de set binnen maar helaas kwam de tegenstander nog terug tot 24-24. Dit keer won echter de ervaring het van de jeugd en werd de set gewonnen met 27-25.

Het was nu hopen op winst van de vierde set om er nog een vijfde set uit te slepen. Het ging gedurende de hele 4e set behoorlijk gelijk op maar Mintonette kon een achterstand aan het einde van de set niet meer inhalen en dus ging Apollo met 22-25 met de setwinst en gelijk ook met de wedstrijdwinst naar huis.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.