HCH Jongens A 1- Dalfsen1 JA3

HOLTEN -Zaterdag  5 oktober speelden JA1  van HCH uit tegen Dalfsen JA1.  Dalfsen, gedegradeerd uit de 2e klasse,  staat in de poule op de 1e plaats en Holten op de 2e.  Aan de tussenstand was te zien dat Dalfsen  alle wedstrijden met een hoog doelsaldo had gewonnen dus  Holten was gewaarschuwd.  Tijdens de training werd daarom nog stevig geoefend op de strafcorner ter voorbereiding op de wedstrijd.

In de eerste 10 minuten kreeg Holten al een strafbal tegen welke gestopt werd door de talentvolle keeper Niels Harmelink.  Vlak daarna kreeg Holten een geweldige kans maar wist deze niet te verzilveren. Tijdens de rust stond het scorebord op 0-3.

Holten bleef in het spel  en ondanks meerdere strafcorners mee, die helaas niet verzilverd werden, kwam de  0-4 tegen. Daarna volgende een superpass van Jesper van Vree op Gerben Kamperman, die zo snel sprint dat geen scheidsrechter en tegenstander hem bij kan houden. Hij bracht de bal voor de goal waarna zijn broer Thomas de bal met effect intikte. Uiteindelijk moest Holten met respect voor het spel van Dalfsen opgeven en werd de eindstand 1-6.  Ondanks de nederlaag kreeg Holten complimenten voor het sportieve spel  en de tegenstand die zij gedurende 2x 35 minuten geboden hadden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.