2e klasse HCH Meiden A1- Bully A2

0

HOLTEN – Zaterdag  5 oktober speelden MA1  van HCH thuis tegen Bully A2 (Oldenzaal). HCH speelde  in de nieuwe shirtjes van shirtsponsor Sport-Inn uit Lochem. Mochten de meiden winnen dan zouden ze als 2e  eindigen in de voorcompetitie en dit zou weer kunnen betekenen; promotie naar de 1e klasse.  

Een historisch moment voor Hockeyclub Holten want nog nooit had een jeugdteam 1e klasse gehaald. Onduidelijk was en bleef bij aanvang van de wedstrijd of promotie bij winst aan de orde zou zijn. Ondanks de twijfel hierover begonnen de dames met winst op het netvlies aan de wedstrijd . Met veel opgetrommeld publiek aan de kant was de stand bij rust  2-0.

In de 2e helft kwam Bully terug in de wedstrijd en ondanks een paar tegengoals  wist Holten de voorsprong te behouden.  Spits Maud Prinsen en spelverdeler Susan Pol  vonden elkaar blindelings waardoor Holten uitliep naar een 5-3 voorsprong.

Onder aanmoediging van shirtsponsor Patrick Pannemans van Sport-Inn, Heren 1, Dames 1 en alle ouders wisten de meiden de eindstand  naar 6-3 te brengen. Na de fotoshoot met de nieuwe shirtsponsor kon de overwinning gevierd worden. En hoe liep het af met de beoogde promotie naar de 1e klasse?…..……………wordt vervolgd!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.