Handbaldames redden het niet tegen SDOL.

HOLTEN – De laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SDOL stond afgelopen zondag op het programma.
Trainer André Biemans kent dit team op zijn duimpje, omdat hij voor HV Holten dit team trainde. De laatste twee weken was men in de trainingen bezig om zich voor te bereiden. In de uitwedstrijd had HV Holten door een zwakke eerste helft de wedstrijd verloren. Dat wilde men thuis zeker voorkomen. Toch begon ook deze wedstrijd rommelig. Mede door de coulante houding van de scheidsrechter werd het een harde wedstrijd waar op het scherp van de snede werd geknokt. SDOL was iets attenter in de afronding, maar Holten zag kans om vlak voor rust de opgelopen achterstand te verkleinen tot 10-13.

De tweede helft was het alles of niets. Holten moest proberen de wedstrijd naar haar hand te zetten. Dat deden ze de eerste 10 minuten ook. Goed samenspel zorgde ervoor dat we wat dichterbij konden komen, maar SDOL was vastbesloten om deze wedstrijd te winnen en liep dus opnieuw uit. De laatste 5 minuten hebben we nog een paar doelpunten gemaakt waardoor de schade beperkt bleef. Maar meer dan de eindstand van 22-27 zat er zondagmiddag helaas niet in.

Het team wil graag alle trouwe supporters bedanken voor hun steun dit zeizoen. Hoewel dit seizoen ons niet gebracht heeft wat we hadden verwacht, was het een leuk seizoen (met veel ups en downs) mede dankzij jullie!

Volgende week speelt Holten haar laatste wedstrijd van deze competitie in Raalte tegen Kwiek. Graag zien we jullie om 11.30 u in ’t Tijenraan.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer