Open dag bij manege ‘ Stal de Eik’

HOLTEN – Op zondag 10 april organiseert manege ‘Stal de Eik’ van 12.00-17.00 een open dag. Deze middag staat geheel in het teken van alle activiteiten die plaatsvinden op de manege.

In de binnenmanege zijn er de gedurende de hele middag korte demonstraties zoals longelessen en een les in spelvorm. Meld bij aankomst dat je interesse hebt in de longelessen, misschien maak jij deze middag dan kans om vast een keertje mee te doen! De verschillende lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, de paarden en pony’s die voor deze lessen worden ingezet zijn eigen manegepaarden en – pony’s. Zo kunnen alle bezoekers kennis maken met alle aanwezige medewerkers.

In de gezellige kantine van ‘Stal de Eik’ is het deze middag goed toeven; maak er bijvoorbeeld kennis met de Anky freerider onder leiding van Ingrid Brandenburg of doe mee aan een workshop met hoefijzers.
Begint het na de demonstraties te kriebelen? Op het erf is er gelegenheid om zelf een rondje op het paard of pony te stappen. Wie het een beetje spannend vindt om zelf op het paard te zitten, kan deze middag een rondje rijden om het erf van ‘ Stal de Eik’ in de eigen koets. Voor de allerkleinsten is er gelegenheid om onder begeleiding één van de allerliefste pony’s te poetsen. Op het erf kun je ook kennismaken met Karin, onze paardenmasseuse.

Alle bezoekers zijn uitgenodigd om mee te doen aan de speurtocht met prijsvraag over het erf. De hoofdprijs is een privéles of buitenrit. Daarnaast zijn er leuke prijsjes te winnen, beschikbaar gesteld door Dokihorse uit Holten en speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers door Salon Mirjam uit Deventer. Dokihorse is aanwezig met een stand ruitersportartikelen.
Voor een hapje en drankje wordt deze middag gezorgd. Aan het einde van de dag wordt ook de prijswinnaar van de Facebook like-deel-win actie bekend gemaakt; een geheel verzorgde week ponykamp! Het adres van manege ‘Stal de Eik’ is Oude Diepenveenseweg 11 in Holten. Blijf op de hoogte via http://www.eik.nl of like ons op Facebook!!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer