H.M.V. geeft muziek in de klas

HOLTEN – Vrijdag 1 april was de laatste van drie muzieklessen die zijn gegeven in de groepen 5 van de school in Dijkerhoek, De Regenboog, de Holterenk en de Haarschool in Holten. De kinderen hebben van alles geleerd over instrumenten, verschillende soorten muziek, melodie en ritme. De leerlingen waren erg enthousiast. En in de laatste les op 1 april mochten ze de verschillende instrumenten van H.M.V. uitproberen. Daarna volgde nog een quiz over al het geleerde.

De leerlingen mogen ook alvast een keer meemaken hoe het is om te spelen in een jeugdorkest. Iedereen die wil, van welke leeftijd dan ook, mag meedoen met de repetities van het B-orkest van H.M.V. Op dinsdag 12 en 19 april van 18:30 tot 19:15 uur in het HMV-gebouw, Dorpsstraat 24-D. En 19 april mogen ze vanaf 19:00 uur ook publiek uitnodigen om te komen luisteren!!

De muzieklessen werden gegeven door Anne-Marie ten Heggeler. Zij is sinds mei 2015 de koper- en AMV-docente bij H.M.V. Zij kreeg trompetles van oud Holtenaar en oud-dirigent van H.M.V. Bert Fransen. In 2015 studeerde ze af aan het ArtEZ-conservatorium in Enschede aan de jazz- en popafdeling met als hoofdvak trompet/flugelhorn.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer