Gratis proefles van De Theaterfabriek

0

HOLTEN – Zaterdag 7 en dinsdag 10 september geeft De Theaterfabriek gratis proefles aan kinderen in het Kulturhus.

Dit als voorproefje op haar theaterlessen die op 17 september starten. Tijdens de theaterlessen leer je alles wat bij theaterspelen komt kijken. Zoals hoe je moet praten, hoe je emotie laat zien, hoe je je inleeft in een rol en nog veel meer. Het lesseizoen sluit je af met een echte voorstelling voor publiek.

Dit seizoen verzorgt De Theaterfabriek de theaterlessen in het Kulturhus Holten. Susan Bronsvoort geeft de lessen. Vorig seizoen deed ze dit al bij Podiumkids, ook in het Kulturhus. Nu Podiumkids is gestopt, neemt De Theaterfabriek het over. “Het leuke aan theaterlessen is dat je alles kunt zijn wie je wilt en overal kunt zijn waar je wilt. Je ontsnapt even uit de werkelijkheid, maar alles wat je leert neem je weer mee naar de werkelijkheid. Als je even ruzie hebt gehad met je beste vriendin, kun je dit even vergeten en genieten van het plezier tijdens de theaterlessen.”

Echte theatervoorstelling
De lessen zijn in twee groepen; een Kinder Theater Ploeg voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de Jeugd Theater Ploeg voor de jeugd van 12 tot ongeveer 16 jaar. In ieder groep zitten minimaal 8 en maximaal 15 kinderen. Het lesseizoen loopt tot mei 2014. Van september tot december leren de kinderen de basisbeginselen van het theater. Vanaf januari wordt er geoefend voor een echte voorstelling. Deze wordt in mei opgevoerd in de theaterzaal in het Kulturhus.

Gratis proefles en aanmelden
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op http://www.kreatiefcentrum.nl. Ook kun je eerst een proefles meedoen, op zaterdag 7 en dinsdag 10 september in het Kulturhus. Tot 1 december kun je nog instromen. Dinsdag 17 september is de eerste les.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.