Gratis e-bike proefrit

0

Een e-bike uitproberen? Kom gratis proefrijden op 16 september 2017 in Rijssen!

Ook zo benieuwd hoe het is om te fietsen op een E-bike? Pak de kans om het uit te proberen op zaterdagmiddag 16 september tussen 13.30 en 17.00 uur in Rijssen bij de fontein aan de kant van de Boomkamp. U krijgt deskundig advies en kunt gratis een proefrit maken. Daarnaast kan op afspraak met rijwielhandelaren een e-bike kosteloos voor een proefperiode worden uitgeprobeerd.

Met deze actie wil de gemeente in samenwerking met rijwielhandelaren Biketotaal Bloemendal Rijssen, Fietsverhuur Jan Stam en W. Sok Tweewielers en de Provincie Overijssel de toegevoegde waarde van de e-bike in het dagelijkse leven van werk, privé en sport laten beleven.

Wethouder Jan Aanstoot: ‘Door het gebruik van de fiets te stimuleren wil de gemeente verantwoord bewegen in de buitenlucht promoten. In het kader van duurzaamheid hoopt de gemeente dat inwoners de auto vaker laten staan. Ook past deze actie prima bij de verkiezing waar de gemeente aan meedoet om fietsgemeente van 2018 te worden’.

Twente Fietst!
De actie is opgezet vanuit Twente Fietst! een initiatief van de Provincie Overijssel. Naast Rijssen-Holten organiseren ook andere gemeenten in de regio Twente de komende tijd een soortgelijke actie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer