Gospelkoor Rejoice fris van start.

0

HOLTEN – Het Interkerkelijk Gospelkoor Rejoice uit Holten is weer fanatiek van start gegaan.

Dit gebeurde in een 1e repetitie na de zomervakantie. De oefening vond zoals gewoonlijk plaats op woensdag avond van 20.00 tot 22.00 uur in één van de zalen van de gereformeerde kerk “De Kandelaar”in Holten.

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep van ongeveer 18 dames en 10 heren ( tussen de 20 en 60 jaar) komend uit Holten en omgeving.
De specialiteit van het koor is het begeleiden van themadiensten. Vele kerken of kerkelijke instanties hebben al gebruik gemaakt van de veelzijdigheid van dit enthousiaste koor. Of het nu gaat om een jeugddienst of een kerstavond: het organisatiecomité van het koor weet in overleg altijd een passende invulling te vinden voor de betreffende activiteit. Ook optredens in verpleeg- of verzorgingshuizen behoren tot de mogelijkheden.
Het repertoire van het koor is heel divers: van vlotte medleys tot harmonieuze gospels of hedendaagse opwekkingsliederen. Voorop staat dat in de gezongen liederen de Bijbelse boodschap een centrale plaats inneemt.

Sinds januari 2012 is Wim Rijstenberg uit Winterswijk de bezielende leider van Rejoice. Deze dirigent , met een eigen studio , blinkt uit in veelzijdigheid op het gebied van koormuziek. Het plezier in zingen staat natuurlijk voorop maar door zijn creatieve aanpak weet deze dirigent de koorleden te enthousiasmeren en te stimuleren.

Meezingavond:
Lijkt je zingen in dit gezelschap een leuke uitdaging kom dan woensdag 26 september vanaf 20.00 uur geheel vrijblijvend binnenlopen in De Kandelaar in Holten. Er is nog plaats voor enkele enthousiaste leden.
Lid zijn van een kerk is geen pré. Vind je het leuk om te zingen en respecteer je de grondslag van het koor dan ben je van harte welkom.

Ook is Rejoice nog op zoek naar een pianist en een gitarist die het koor willen begeleiden op weg naar en tijdens een optreden. Belangstellenden kunnen hierop reageren.

Voor info neem contact op met Mirjam Leusink , de secretaresse van Rejoice: [email protected]

Zie ook de website : http://www.rejoiceholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer