Google Glass Explorers delen hun ervaringen

0

HOLTEN – Dinsdag 21 januari organiseert De Waerdenborch een interessante lezing over Google Glass.

Hiervoor komt de Amerikaanse Google Glass Explorer Liza Gere speciaal naar Holten. Samen met Herman Stiekema van de Hogeschool Utrecht vertelt zij haar ervaringen met Google Glass.

De lezing is exclusief voor leerlingen van mavo 3. Daarnaast zijn ook de ondernemers van de Holtense Industrie Groep uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze interessante lezing. Liza Gere is één van de zogenoemde ‘Explorers’ die de Google Glass, het nieuwste snufje van Google, aan het uitproberen is. Herman Stiekema is lid van de Nederlandse Google Glass Explorer Club. Hun ervaringen, wat je ermee kan, de mogelijkheden en onmogelijkheden delen ze graag met de leerlingen van De Waerdenborch en Holtense ondernemers. De lezing is in het Kulturhus Holten van 10.00 tot 12.00 uur.

Over Google Glass
Het idee van Google Glass is dat je berichtjes, e-mails, muziek, het weer en meer allemaal recht voor je kunt zien. Daarnaast kan je bellen, informatie opvragen en live streamen. Google Glass bestaat uit een camera en een knop waarmee foto’s gemaakt kunnen worden, een touch pad aan de zijkant, overvloed aan gyroscopen en versnellingsmeters, een kompas, meerdere radio’s, een micro USB-lader-poort, diverse microfoons, en een kleine speaker.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer