Gijzenboer Reunie 2013

0

HOLTEN – Afgelopen Vrijdagavond 5 April was het dan zover.

Na een lange tijd van voorbereidingen ging het “doek” open voor de reünie van spelers die in diverse voetbalelftallen samen gespeeld of gesponsord zijn door Jan Reijlink, ook bekend als Gijzenboer.

 

De laatste reünie die plaats vond rondom deze roemruchte speler en loyale voetbal sponsor was precies 10 jaar terug. Alle deelnemers van die reünie die men aansprak, konden zich nog steeds dit geweldige feest goed herinneren.

Voor een aantal spelers reden om het na 10 jaar opnieuw te organiseren, maar  dit keer gebruik makend van de hedendaagse middelen en mogelijkheden. Zoals zo vaak worden op feestjes de meeste ideeën en plannen bedacht. Helaas als ook zo vaak gaan deze weer net zo snel ter ziele.

Echter op het Keunefeest van 2012 werden concretere plannen bedacht, en zoals hierboven beschreven, ook daadwerkelijk uitgevoerd. Het werd een gezellige avond en iedereen vermaakte zich opperbest. Uiteraard was er gezorgd voor een hapje en een drankje, een film van de voetballers van weleer en ontstonden er aan de bar heel, heel veel sterke verhalen…..

Het complete gezelschap “Gijzenboer” spelers (40 personen) de meeste in begeleiding van hun charmant geklede dames, kunnen weer terug zien op een tot in de puntjes verzorgd zeer gezellig voetbalfeest.

Met als laatste nieuws de aankondiging van Wim Stegeman (oud-wethouder) dat de volgende GIJZENBOER REÜNIE al gepland staat voor 2018,
met als locatie;  bie mie in de schure.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.