Gezamenlijke informatieavond Univé, Countus & Bracht en de Vries Notarissen

HOLTEN/Goor – Op maandagavond 5 november 2012 organiseren Countus accountants + adviseurs, Bracht en de Vries Notarissen én Univé Oost een gezamenlijke informatieavond in De Reggehof te Goor.

Zij presenteren u op deze avond een afwisselend programma. De humor wordt verzorgd door Mars Teunisz, maar er is ook aandacht voor verschillende thema’s, zoals personen- en familierecht (huwelijkse voorwaarden en testament), financiering én trends en ontwikkelingen. De avond wordt afgesloten met een informeel samenzijn.

 

Wie is dat, die Mars Teunisz?

Hij is geboren, getogen en woonachtig in Oost-Gelderland. Mars won ooit het camerettenfestival in Delft en won zowel de publieksprijs als de persprijs op het Amsterdams kleinkunstfestival. Hij viel op door zijn droge en subtiele humor én kwam dan ook terecht in ‘de stal’ van Bert Visscher en Herman Finkers. Hij maakte 5 solo cabaretprogramma’s en ontwikkelde zich intussen op het gebied van theater, voordrachtskunst en regie. De afgelopen jaren heeft hij vooral gewerkt als regisseur bij onder andere zwiekoteboebo en is hij docent cabaret. Hij reist met Annies Theater Toko door het land en hij treedt op met prachtige en komische verhalen. U vindt meer informatie op http://www.nitb.nl.

Wilt u graag een avondje humor combineren met nuttige informatie?

Dat kan! Meld u dan aan vóór 22 oktober 2012, maar wacht niet te lang, want vol = vol. Aanmelden kan via http://www.countus.nl/bijeenkomst0511.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.