Bijzondere badminton aanbieding

0

HOLTEN – De Badmintonclub Holten (BCH) is een actieve en gezellige vereniging met als speellocatie sporthal ’t Mossink. De leden komen uit Holten en uit omliggende plaatsen. Badminton is leuk om te doen en goed voor je conditie. Het is een sport voor jong en oud die je het hele jaar door kunt beoefenen. Je kunt natuurlijk alleen naar de sporthal komen maar ook samen met anderen. Samen sporten met mensen die je al kent is extra gezellig: met klasgenootjes, collega’s en mensen uit je buurt of straat.

Voor iedereen uit Holten en omgeving zijn er nu de volgende aanbiedingen: Een groeps- of personeelsavond in de sporthal met na afloop een hapje en een drankje in de sfeervolle sportkantine van ’t Mossink. Het is niet nodig om rackets mee te nemen, wel sportkleding en sportschoenen. De kosten van zo’n gezellige en sportieve avond zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor een avond met 10 personen is het tarief 200 euro.

Bedrijven, instellingen en (buurt)verenigingen kunnen tegen een aantrekkelijk tarief collectief lid en tevens sponsor worden van de badmintonvereniging. Het is een lidmaatschap voor een vaste of wisselende groep. Hierbij is inbegrepen naamsvermelding op de website. Voor dit collectieve lidmaatschap geldt dit jaar een speciaal introductietarief: 500 euro voor 5 personen.

Uiteraard is het mogelijk om in overleg bovenstaande arrangementen aan te passen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.