voor Holten, door Holten

Fietspuzzeltocht met Pasen

2

HOLTEN – VVV HOLTEN organiseert een gezellige puzzel fietstocht.
 
De medewerkers van de VVV Holten hebben voor zaterdag 7 april a.s een gezellige gezinsfietstocht langs de opgebouwde paasvuren georganiseerd. De afstand van de fietsroute is ongeveer 25 km.

De beschreven route leidt langs vier grote ‘paasboakes’ rondom Holten. Ook dit jaar is er weer hard gewerkt om mooie en grote ‘boakes’ te bouwen. Met natuurlijk als hoogtepunt de ‘boake’ van Espelo, die dit jaar meedoet voor de titel ´het grootste paasvuur ooit’. Een bijzondere beloning zou een vermelding zijn in het Guinness World Records Boek.

Op zaterdagochtend zullen de ´boakebouwers´ de laatste puntjes op de ‘i’ zetten. ’s Middags zal de jury alle ‘boakes’ beoordelen op schoonheid en grootte. Onderweg kunt u diverse vragen beantwoorden en worden er activiteiten georganiseerd, zoals oplossen rebus, gekookt eitje verven, etc.

Aan deze puzzeltocht is een prijs verbonden, nl. een VVV-cadeaubon. De naam van de winnaar(es) zal een week later bekend gemaakt worden.

Deelname: volwassenen € 1,50, kinderen t/m 12 jaar € 1,00. Starten is mogelijk tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf de VVV-Holten aan de Smidsbelt.

De VVV is vooraf graag geïnformeerd over het aantal deelnemers dus liefst vooraf inschrijven.
Inschrijving op de dag zelf is ook nog mogelijk.

U kunt zich opgeven bij de VVV-Holten, tel: 0548-36 15 33 of een email sturen naar
[email protected]

  • lotushenk

    PAASSEN of PASEN?

    stuk beter zo!

  • lotushenk

    PAASSEN of PASEN?

    stuk beter zo!

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link