Fietsenbeurs Speel-o-theek ‘de Boshut’

0

HOLTEN – Op zaterdag 24 maart organiseert Speel-o-theek ‘de Boshut’ voor de elfde keer een fietsenbeurs. Deze wordt gehouden in jeugdhonk ‘de Liesen’ van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Op de fietsenbeurs kunt u mountainbikes, crossfietsen, grote en kleine kinderfietsen, fietsen voor volwassen, steppen, skelters, kortom; alles wat wielen heeft kunt u inbrengen en / of kopen.

Wanneer u fietsen of ander materiaal hebt die u via de Speel-o-theek te koop wilt aanbieden, dan kunt u deze tussen 10.00 en 11.30 uur naar jeugdhonk ‘de Liesen’ brengen: Larenseweg 102a te Holten (ingang via de rotonde). Van de opbrengst van de fietsenbeurs is 20% voor de Speel-o-theek.

Het geld dat uw verkochte materiaal tijdens de beurs heeft opgebracht en het materiaal dat niet verkocht is, kunt u weer ophalen tussen 15.30 uur tot 16.00 uur.

(de speel-o-theek is niet aansprakelijk voor het ingebrachte materiaal.)

Voor inlichtingen kunt u terecht bij:

–          mevrouw E. Oolbekkink: 06 40 18 76 60

–          mevrouw C. Nikkels: 0548 36 36 36

 
Ook zal de speel-o-theek een deel van haar eigen speelgoed verkopen tijdens de fietsenbeurs. De opbrengsten van het eigen verkochte speelgoed zal ten goede komen aan nieuw speelgoed. Al het speelgoed wat wielen heeft (steppen, auto’s/wagens/buggy/kinderwagen/etc), kan ingebracht worden tijdens de fietsenbeurs.

Voor meer informatie over speel-o-theek ‘de Boshut’ kunt u kijken op http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.