Feestelijke afsluiting seizoen bij Mintonette

0

Het succesvolle seizoen 2014-2015 is bij volleybal vereniging Mintonette afgelopen zaterdag 9 mei gezamenlijk afgesloten bij DagLicht Holten. Leden, familieleden en sponsoren waren uitgenodigd om vanaf 15.30 uur een drankje en een hapje te nuttigen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is gezocht naar een invulling om meer jeugd actief te betrekken bij de wisseling van het volleybal seizoen. Mede ook gedwongen door vakanties, korte feestdagen en andere weekend activiteiten werd er gekozen voor een receptievorm tegen het einde van de zaterdagmiddag.

Voor de jongsten waren er kleine spel activiteiten zoals een sjoelbak, voetbaltafel en de spiraal om zich te vermaken. De overige groepen zochten al snel de gezelligheid van elkaar op. Alle teams waren ruim vertegenwoordigd en ook wethouder sportzaken Roland Cornelissen en oud voorzitter van onze vereniging en nu lid van de sportraad Pim Gruijters, mengden zich onder de aanwezigen.

Met drie kampioensteams in de gelederen schept dit verwachtingen naar de toekomst. Het succesvolle seizoen is met dit eindfeest afgesloten, de neuzen zijn al weer op het nieuwe seizoen gericht. Team- en zaalindelingen zijn voor het volgende seizoen bekendgemaakt en na de examenperiode wordt het nieuwe seizoen daadwerkelijk gestart.

De hele maand juni kan gratis meegetraind worden, van de allerjongsten tot de senioren in competitie of recreatiefverband. Train daarom rustig een paar keer mee om eens te kijken of volleybal ook wat voor jou is! De dinsdagavond is onze vaste trainingsavond dus kom langs en proef de sportieve gezelligheid, kijk op onze website voor indrukken of zoek contact via [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer