voor Holten, door Holten

Europees Kampioenschap Triatlon 2009

0

Holten – Holten gaat voor Europees Kampioenschap Triatlon 2009 Celebrating 25 years of ambition.
Het bestuur van de Stichting Triatlon Holten heeft zich kandidaat gesteld om in 2009 het Europees Kampioenschap Triathlon Olympic distance te organiseren. Over 2 jaar viert de Triathlon Holten haar 25 jarige jubileum. Een Europees Kampioenschap zou de kroon zijn op de jarenlange inzet van de organisatie en haar vrijwilligers.
Om de kandidatuur te onderbouwen is een zogenaamd ´Bidbook` opgesteld. Voor eind mei moet dit worden aangeboden op het hoofdkantoor van de European Triatlon Union (ETU) in Boedapest.
Onder de slagzin: “Celebrating 25 years of ambition” wordt in het ´bidbook´, met steun van onder andere de Gemeente Rijssen-Holten, NOC*NSF en de Nederlandse Triathlon Bond, uiteengezet waarom het Europees Kampioenschap 2009 in Holten moet worden gehouden. Daarnaast zal tijdens het ETU-congres in Kopenhagen op 27 en 28 juni (evenals de andere kandidaten) waarschijnlijk een presentatie worden geven aan de congresleden. Ook andere kandidaten geven daar een presentatie. Tijdens het congres zal het EK 2009 wordt toegewezen en Holten scoort naar verwachting erg hoog. Een delegatie van uit Holten zal in Kopenhagen de Stichting Triathlon Holten vertegenwoordigden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.