Erik Huzen drukker dan ooit met Volvo… én Ford!

0

HOLTEN – Als gevolg van de overname van autobedrijf Dries Willems heeft Autobedrijf Erik Huzen uit Holten sinds enige tijd naast Volvo nu ook Ford als huismerk beschikbaar voor zijn klanten. De Ford-rijders blijken de weg naar het Holtense autobedrijf goed te hebben gevonden, want de werkplaats is drukker dan ooit!

Het overgrote deel van de vroegere clientèle van Autobedrijf Dries Willems heeft inmiddels de overstap naar Autobedrijf Erik Huzen aan de Handelsweg in Holten gemaakt. Om de extra drukte aan te kunnen werd een nieuwe werkplaats gebouwd die inmiddels voor de reparaties aan de auto’s van vele nieuwe klanten druk gebruikt wordt.

Ondanks de crisis blijken ook de verkoopaantallen bij Autobedrijf Erik Huzen bepaald niet te dalen in tegenstelling tot veel andere autobedrijven. Dat komt volgens Huzen door de jonge demo-auto’s uit Duitsland die bijna niet aan te slepen zijn: “Doordat het nu economisch even minder gaat zijn mensen nog meer dan normaal op zoek naar voordeel. Via onze import-auto’s, die allemaal in absolute nieuwstaat verkeren besparen onze klanten bij aankoop of lease al snel duizenden euro’s en dat is natuurlijk aantrekkelijk in een tijd waarin iedereen toch een beetje de hand op de knip moet houden”.

Drukke tijden dus bij Autobedrijf Erik Huzen aan de Handelsweg in Holten. Toch blijven ondanks alle veranderingen bepaalde zaken heel bewust bij het oude volgens Huzen: “Een correcte en persoonlijke benadering blijft voorop staan, die zaken mogen nooit lijden onder onze groei. Klanten van Autobedrijf Erik Huzen hebben geen nummers, maar namen!”.

Meer informatie? Bel ons gerust! Autobedrijf Erik Huzen Holten, tel: 0548-366101.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.