Duurzaam Holten zoekt vrijwilligers

0

HOLTEN – Stichting Duurzaam Holten organiseert op 12 april a.s. voor de vierde keer het Streek- en Duurzaamheidsevenement in Holten.

Hiervoor is zij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag willen mee helpen om dit evenement op te zetten. Donderdag 16 januari is er een speciale informatieavond in het Kulturhus Holten. Iedereen die mee wil  doen met de organisatie van het evenement of goede ideeën heeft voor nieuwe initiatieven, nieuwe standhouders of het verduurzamen van Holten is van harte welkom.

De informatieavond is vooral bedoeld om te brainstormen over ideeën en het thema voor het komende evenement. Het Streek- en duurzaamheidsevenement wordt twee keer per jaar georganiseerd, in het voor- en najaar. Voor het evenement in het najaar zoekt Duurzaam Holten in het bijzonder een coördinator. De informatieavond (inloopavond) is in het Kulturhus Holten en begint om 20.00 uur. Afgelopen jaar werd het evenement goed bezocht en waren ook standhouders erg enthousiast.

Naast vele biologische producten als schoonheidsproducten, duurzame woonaccessoires en lekkernijen als jams, brood en kaas is er voor de bezoekers ook veel informatie over onder meer duurzaam leven, zonnepanelen, sedumdaken en hoogrendement kachels.. Meer informatie over het evenement vind je op de website http://www.duurzaamholten.nl of neem contact op met Jannie Meijer (0548) 363 573.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer