Duurzaam Holten start nieuwe actie

0

HOLTEN – Op vrijdagavond 12 april 2013 lanceert de stichting de nieuwe actie voor de aanschaf van zonnepanelen tijdens een bijeenkomst in het Kulturhus in Holten, aanvang 20.00 uur. Het is nu het moment om tot aanschaffen van een PV-systeem over te gaan vanwege de gunstige prijs, de (thans nog aanwezige) subsidiemogelijkheden en het lage btw-tarief op montage!

Vorig jaar zijn door de succesvolle actie van Duurzaam Holten ruim 1400 panelen geplaatst bij 89 huishoudens in Holten en Rijssen, waardoor jaarlijks meer dan 250.000 Kwh. aan electriciteit wordt opgewekt. De provincie heeft de deelnemers aan deze actie een forse subsidie toegekend.
Inmiddels is de markt van zonnepanelen behoorlijk in beweging; de prijzen zijn gedaald, maar ook de subsidie is verminderd en bovendien dreigt Europa met een importheffing op Chinese zonnepanelen, waardoor de prijsontwikkelingen in de komende maanden behoorlijk onzeker worden.
Duurzaam Holten heeft op basis van het project van vorig jaar weer een goed contract kunnen sluiten met een leverancier. In dit contract zijn alle belangrijke aspecten van prijs, kwaliteit en garantie zeer gedetailleerd vastgelegd. Gezien de onzekerheden in de markt is de looptijd van deze overeenkomst echter beperkt.

Op de bijeenkomst van 12 april a.s. zullen alle details van deze actie worden gepresenteerd en is er gelegenheid tot inschrijven in dit nieuwe project. Bovendien zal de leverancier op het tweede Streek- en Duurzaamheidevenement van 13 april (van 10-16 uur op de Smidsbelt) aanwezig zijn, zodat de mogelijkheid bestaat dat u zich daar verder kan oriënteren en in kan schrijven. Bent u wellicht niet in gelegenheid de avond van 12 april of het evenement op 13 april te bezoeken? Stuur dan een mailtje via ons mailadres: [email protected] of meldt u aan door het inschrijfformulier te downloaden en op te sturen naar Duurzaam Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.