Drumclinic door H.M.V. van Kim Weemhoff

HOLTEN – De drumband van HMV viert dit jaar haar jubileumjaar, maar liefst 60 jaar wordt er al getrommeld in Holten! Om dit jaar extra feestelijk te maken zullen de slagwerkers verschillende evenementen organiseren waaronder op 30 april een clinic van niemand minder dan Kim Weemhoff.

Drummer/percussionist Kim Weemhoff speelde bij rockband Diesel waarmee hij door de VS toerde. Daarna speelde hij in een jazzformatie en tourde met saxofoniste Candy Dulfer. Hij werkt intensief samen met Mathilde Santing, hij is ook de vaste drummer van Leoni Jansen en speelde in het theater met Frank Boeijen, Lenette v Dongen, jazz-zangeres Monica Akihary, Dick de Graaf, Soft Machine bassist Hugh Hopper en vele anderen. Hij speelt in zijn eigen jazzgroepen Odd&Scene en Sinister Project (waarmee hij de 1e Heineken Cross-over award won). Ook is Kim te zien in het Satirische TV programma Cojones van Mike Bode.

Kim is ook vaste Columnist en medewerker van het blad Slagwerkkrant. Hij speelt behalve het reguliere drumstel, ook nog percussie-instrumenten als tabla, udu, bongo’s, conga’s, framedrums, gestemde gongs etc.

Deze fantastische drummer is live in Holten te aanschouwen op zaterdag 30 april om 15:00 uur in de theaterzaal van het Kulturhus. Geniet van de klanken, ritmes en de fantastische humor van Kim Weemhoff. Er is een mogelijkheid om vragen te stellen, handtekeningen te vragen en om met Kim op de foto te gaan.
Entree € 7,50, tickets zijn online te bestellen op http://www.kulturhusholten.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer