Doe jij mee aan de gedichtenwedstrijd Midzomermiddag Holten 2015?

HOLTEN – Ook dit jaar organiseren Stichting Wereldtijdpad en Stichting Evenementen Holten de Midzomermiddag in het centrum van Holten. Op zaterdag 20 juni wordt dan de kunstpaal 2014 voor het Wereldtijdpad op een bijzondere manier met muziek en dans onthuld. Daaraan gekoppeld is een gedichtenwedstrijd georganiseerd voor kinderen van de basisschool.

Sinds 2010 biedt de Stichting Wereldtijdpad jonge kunstenaars de mogelijkheid een kunstwerk voor de nieuwe jaarpaal te ontwerpen. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘muur’. Vorig jaar werd namelijk herdacht dat de Berlijnse muur 25 jaar geleden viel.

Gedichtenwedstrijd in teken van samen en vrijheid
Van muren die mensen tegen houden, word je echt niet vrolijk. Gelukkig bedenken mensen ook van alles en nog wat om juist wel met elkaar in contact te kunnen komen. Aan alle basisschoolleerlingen wordt gevraagd kinde een gedicht te maken over het thema ‘Samen’. Het gedicht moet gaan over dingen die mensen bij elkaar brengen en waardoor ze met elkaar in contact komen. De winnaar van de gedichtenwedstrijd draagt zijn of haar gedicht tijdens de middag voor en wint een mooie prijs. Insturen kan tot 15 juni aanstaande naar [email protected]. Doe je mee?

Wil je meer weten over het Wereldtijdpad? Kijk dan eens op http://www.wereldtijdpad.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer