Diefstal personenauto Vianenweg

0

Op vrijdag 24 augustus tussen 03.15 uur en 03.20 uur is er een zwart kleurige BMW gestolen vanaf een erf aan de Vianenweg in Holten.

De politie is na de melding direct een onderzoek gestart en is het voertuig als gestolen gesignaleerd.

Omstreeks 04.25 uur werd het gestolen voertuig rijdend aangetroffen in Oss (Noord-Brabant). Door de hoge snelheid van het vluchtende voertuig verloren de collega’s het voertuig uit het oog. Op de A59 kon een politiehelikopter het gestolen voertuig volgen en de achtervolging ging door richting Den Bosch.

De achtervolging stopte in een groenstrook op de Tweede Haren in Den Bosch. Een tweetal personen vluchten de wijk in. Ondanks een grote inzet zijn beiden niet meer aangetroffen.

Door de collega’s zijn diverse goederen waar onder de gestolen personenauto en kledingstukken van de verdachte(n), in beslag genomen voor onderzoek door de Forensische Opsporing.

Heb je informatie over de diefstal of de mogelijke daders? Heb je “vreemde” mensen/personenauto’s in de directe van de Vianenweg gezien? Heb je camera’s gericht op de Vianenweg of de toegangswegen richting de A1? Stuur ons een PB of bel op 0900-8844. Melden via Meld Misdaad Anoniem kan ook, bereikbaar op 0800-7000

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.