Deze zomer leren snorkelen bij ZPC Twenhaarsveld.

HOLTEN – Bij de meeste sporten heb je een zomerstop. Bij zwemclub Twenhaarsveld juist niet!
In het buitenbad gaan we deze zomer snorkelen.

Snorkelen is ontzettend leuk en je kunt het overal waar water is, wel doen. In het zwembad, in de zee als je op vakantie bent, of in een meertje. Met een duikbril en een snorkel kun je, met je hoofd onder water en toch gewoon blijven ademen. Zo kun je genieten van alle mooie dingen onderwater, zoals vissen, schelpen en  planten.
In de maanden mei, juni, juli en augustus wordt er elke maandag van 18.30 tot 19.00 snorkelles gegeven in “zwembad Twenhaarsveld”. Bij deze lessen ga je de oefeningen leren, die bij de snorkeldiploma’s A, B en C horen van de ScubaDoe opleiding. We gaan ook een paar keer afzwemmen om die diploma’s te halen.
De oefeningen zijn ontzettend afwisselend. Zo leer je onderwater je duikbril opzetten, van een boot achterover in het water vallen, een onderwater puzzel maken, een onderwater parcours afleggen, noem maar op. Al met al, heel veel leuke oefeningen.
Als je het leuk vindt, mag je op woensdagavond ook nog meedoen met de zwemtraining van de zwemclub. Dit hoeft niet!
De snorkellessen beginnen maandag 11 mei om 18.30 tot 19.00. Je kunt de lessen volgen met je eigen snorkelspullen of je kunt een snorkelset aanschaffen bij ons.
De kosten voor de lessen zijn € 65.
Een snorkelset kost € 32. Dit setje bestaat uit een bril, snorkel en flippers en is van zeer goede kwaliteit. Ook  kun je bij ons alléén een bril of flippers kopen.
Lijkt het je leuk om deze zomer te gaan snorkelen, geef je dan op bij http://www.zpctwenhaarsveld.nl of http://www.kidsswim.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer