voor Holten, door Holten

De Kruidentuin neemt t Losse Hoes over

6

HOLTEN – Restaurant ‘t Losse Hoes in Holten gaat vermoedelijk binnenkort weer open. Het is overgenomen door Gasterij De Kruidentuin uit Mariënheem. Het etablissement, eigendom van Deventenaar Sjoerd de Witte, ging in juli failliet.

De reden was volgens De Witte dat de zaak enkele jaren achter elkaar verlies draaide. Het faillissement leidde tot flinke kritiek van het personeel op De Witte.

Na het faillissement ging de eigenaar op zoek naar een geschikte kandidaat om een doorstart te maken. Een van die kandidaten was Vree Egberts, die werd benaderd door De Witte en direct toehapte. Op dit moment wordt de zaak opgeknapt.

 

  • hans1

    weer een gemiste kans voor alle holteneren die het zogoed weten hoe het moet met de horeca in holten.
    net zo als vosman die al een jaar leeg staat

  • hans1

    weer een gemiste kans voor alle holteneren die het zogoed weten hoe het moet met de horeca in holten.
    net zo als vosman die al een jaar leeg staat

  • anton HN

    zonde, eeuwig zonde

  • anton HN

    zonde, eeuwig zonde

  • HJ Buitenhuis

    Ik ben zeer benieuwd hoe vree egberts het zal doen op deze locatie gezien zijn grote successen in marienheem met gasterij de kruidentuin. Uit mijn oogpunt maakt het losse hoes absoluut geen doorstart maar een frisse start, zelf heb ik al een oogje gewaagd in t losse hoes, en het ziet er super uit vergeleken met voorheen.
    Ik zou zeggen het gehele etablissement is gereed voor een frisse start. zelf zie ik het ook totaal anders het is niet dezelfde losse hoes, het pand wel maar wat zegt het pand nu in de horeca met een goeie sfeer kom je al een heel eind en sowieso het pand is mooi en na de nodige renovatie , bloeit het etablissement weer helemaal op.

  • HJ Buitenhuis

    Ik ben zeer benieuwd hoe vree egberts het zal doen op deze locatie gezien zijn grote successen in marienheem met gasterij de kruidentuin. Uit mijn oogpunt maakt het losse hoes absoluut geen doorstart maar een frisse start, zelf heb ik al een oogje gewaagd in t losse hoes, en het ziet er super uit vergeleken met voorheen.
    Ik zou zeggen het gehele etablissement is gereed voor een frisse start. zelf zie ik het ook totaal anders het is niet dezelfde losse hoes, het pand wel maar wat zegt het pand nu in de horeca met een goeie sfeer kom je al een heel eind en sowieso het pand is mooi en na de nodige renovatie , bloeit het etablissement weer helemaal op.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link