Dames van HV Holten komen te kort tegen LHC 2

0

HOLTEN – In de eerste uitwedstrijd van dit seizoen hebben de dames van Holten geen voortzetting kunnen geven aan de goede start van vorige week.

Uit in Lemelerveld tegen LHC 2 startte Holten goed. Met goed aanvallend spel werd ion de beginfase een 2-5 voorsprong genomen. LHC kwam echter langzamerhand terug, zodat de voorsprong bij rust teruggelopen was tot 9-10. In de eerste minuten van de 2e helft liet Holten het liggen. LHC kwam sterk uit de startblokken. De combinaties liepen goed, terwijl het bij Holten haperde. LHC wist een voorsprong van 17-12 te nemen. In de verdere wedstrijd wist Holten niet terug te komen en zag LHC zelfs kans de voorsprong uit te bouwen tot den 25-28 zege.
 
Scores voor Holten: Jessica Smit 5; Karlijn Bekkernens 4; Lonneke Kok 3; Annemiek Nijland. Elke Dorlas 2; Marjolein Nijland, Anna Groenewoudt 1.

Dames 2:
Dames 2 staat na 2 speelronden boven aan in de 4e klasse. Uit tegen Overwetering 3 werd een ruime 12-27 overwinning geboekt. Met goalie Helene Franke voor het eerst in het doel – ze deed het prima – leidde Holten bij rust al met 8-11. In de 2e helft bleef Holten veel sterker. Met prima aanvallen en combinaties wist Holten uit te lopen naar de welverdiende 12-27 overwinning.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.