Dames 1 pakt één set tegen schijnbaar onverslaanbare koploper

HOLTEN – Afgelopen vrijdag de 26e werd de wedstrijd tegen de koploper Rosstars ingehaald in Holten. Iedereen had er ontzettend veel zin in en veel vrienden en familie uitgenodigd. Mintonette wist van tevoren al dat dit een zeer moeilijke wedstrijd zou worden, maar iedereen was positief en het doel was om vooral veel plezier te hebben.

Met het inspelen kon je al goed zien dat Rosstars in de 1e klasse had gespeeld, ze sloegen hard en geplaatst. In de eerste set hielden de meiden van Mintonette toch goed stand tegen de ervaren dames van Rosstars, deze set werd door Rosstars gewonnen met 18-25. Mintonette was erg blij met
deze eerste setstand, ze hadden nu een nieuw doel voor ogen; 1 set pakken.

De tweede set begon zeer goed voor Mintonette, ze stonden al snel 3-0 voor en door erg veel enthousiasme en goed teamwork heeft Mintonette deze voorsprong behouden. Het publiek ging deze set ook los; er werd geschreeuwd en de hele bank deed mee aan de wave. Mintonette maakte het echter aan het eind van de set nog even erg spannend, maar toch werd deze tweede set door goed spel gewonnen met 25-23.

De derde en vierde set gingen iets minder bij de dames uit Holten, de focus was een beetje weg en de meiden uit Rossum hadden goede aanvallen en ze sloegen hard. De derde set heeft Mintonette met 14-25 verloren en de vierde set met 15-25. Hoewel ze hebben verloren was bijna iedereen het erover eens dat dit de leukste wedstrijd was van dit seizoen. De volgende keer moet Mintonette naar Rossum toe, dit is op 8 april. Hoe meer supporters, hoe beter de wave gaat!

Reacties zijn gesloten.