Dames 1 HV Holten ruim langs ABS 2

0

HOLTEN – In de uitwedstrijd tegen het 2e team van ABS uit Bathmen heeft dames 1 de goede lijn voortgezet. Hoewel ABS 2 nog puntloos was, waren de nederlagen vaak klein en was Holten dus gewaarschuwd.

In de beginfase was Holten er nog niet helemaal bij. Na een achterstand van 2-0 werd Holten wakker en kwam het bij 4-4 op gelijke hoogte. Holten bleef daarna sterker en werd de voorsprong vergroot tot 7-11. In de slotfase van de eerste helft speelde Holten goed. De passes kwamen goed aan en de afwerking was bijna foutloos. Holten kon daardoor gaan rusten met een 9-18 voorsprong.

De 2e helft bleef Holten sterk spelen en zat de defensie ook goed dicht. ABS moest toezien hoe Holten uitliep naar 12-28. In de slotfase liet Holten de touwtjes iets vieren, waardoor ABS nog iets aan de stand kon doen. De Holtense doelpuntenmachine stokte een beetje. Verder dan de ruime 21-36 overwinning liet Holten het niet komen.  
Scores voor Holten:
Jessica Smit 9; Elke Dorlas, Marjolein Nijland, Karlijn Bekkernens 6; Lieke Ebrecht, Annemiek Nijland, Julia Haneveld 2; Anna Groenewoudt 1.
Doordat Broekland ook wist te winnen, blijven beide teams aan de top van de 3e klasse. Komende zondag spelen de dames thuis tegen  DSC  (5e) om 13.05 uur. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer