D1 toernooi

HOLTEN – Afgelopen zaterdag 10 januari werd het jaarlijkse D1-toernooi gespeeld. Dit jaar was de V.V. Holten weer aan de beurt om het toernooi te organiseren. De jeugdactiviteiten commissie van de V.V. Holten, de VOJAC, wisselt het D-toernooi qua organisatie ieder jaar af met Blauw-wit. De VOJAC kreeg het speelschema van dit jaar rond met de aanmeldingen van Sportclub Lochem D3, GFC D1, Witkampers D1, Blauw-wit D1 en V.V. Holten D1. De in 2-en opgedeelde teams vormden zo 2 poules.

Om 13.00 uur ging de eerste poulewedstrijd tussen Holten D1A tegen Blauw-wit D1A van start. De klassieker was een voorbode van een aantal fanatieke potjes voetbal in sporthal ’t Mossink. In de poulewedstrijden werd leuk gevoetbald en dit resulteerde in de volgende eindstanden in de poules:
1.    Holten D1A
2.    Lochem D3A
3.    Witkampers D1A
4.    GFC D1A
5.    Blauw-Wit D1A

1.    Witkampers D1B
2.    GFC D1B
3.    Holten D1B
4.    Lochem D3B
5.    Blauw-Wit D1
De kruisfinales waren dus Holten D1A tegen GFC D1B en Lochem D3A en Witkampers D1B. Deze werden gewonnen door Holten D1A en Witkampers D1B. In de troostfinale veroverde GFC D1B door middel van penalty’s de derde plek. De finale was zoals het hoort erg spannend. Uiteindelijk moesten penalty’s de winnaar bepalen. Hierin bleek Holten D1A het geluk aan zijn zijde te hebben en won zo het toernooi! De beker werd met luid gejuich in ontvangst genomen. Zo kwam er een einde aan een zeer geslaagd toernooi, die natuurlijk niet zonder vrijwilligers had kunnen plaatsvinden, daarom wil de Vojac bij deze al deze vrijwilligers bedanken!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.