Cursus: Durf gelukkig te zijn

HOLTEN – Donderdagavond 31 oktober start de cursus ‘durf gelukkig te zijn’. De cursus is bedoeld voor mensen die op het punt staan om te kiezen voor een gelukkiger bestaan. De cursus wordt begeleid door Erna ter Steege en vindt plaats in haar Praktijk voor Heelwording aan de Enkweg 6 in Holten.

Sinds april van dit jaar is mevrouw Erna ter Steege werkzaam als regressietherapeut en healer. Ze begeleidt mensen bij zeer uiteenlopende levensvragen. ‘In mijn voorgaande werk als uitvaartondernemer was het belangrijk dat nabestaanden afscheid konden nemen vanuit hun hart. Nu mag ik mensen begeleiden om vanuit hun hart te gaan leven. In de hectische maatschappij waarin wij leven is het een kunst om het hoofd boven water te houden. We houden ons dikwijls groot ook al zijn we niet meer gelukkig van binnen. Er is moed voor nodig om dit te erkennen. Delen in een groep wat je op je hart hebt is het begin van verandering’. aldus Erna ter Steege. Tijdens de cursus kan ervaren worden wat ons er van weerhoudt om gelukkig te zijn. Laten wij ons leiden door angst, boosheid of verdriet of durven we de stap te wagen om ons te laten leiden door onze liefste stem van binnen? Door middel van oefeningen kan ervaren worden hoe het is om de weg van geluk te bewandelen. Het programma wordt op maat gemaakt naar aanleiding van individuele kennismakingsgesprekken. Door in een groep te werken ( maximaal 7 personen) leer je van elkaar. Je krijgt ideeën en inzichten en kunt elkaar bemoedigen.

De cursus bestaat uit een individueel gesprek, 2 avonden ( donderdagavond 31 oktober en 28 november) en een hele dag ( zaterdag 16 november). De kosten bedragen € 175,00 inclusief koffie, thee en een lunch op zaterdag. Voor informatie en opgave: 0548-367740 of http://www.ernatersteege.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer