Crossweekend op vernieuwd Circuit de Zuurberg

4

HOLTEN – Het laatste weekend van september staat in Holten in het teken van de Motorcross.

Op zaterdag 29 en zondag 30 september is de Zuurberg weer het toneel van de jaarlijkse motorcross. Crossweekend op vernieuwd Circuit de ZuurbergCrossweekend op vernieuwd Circuit de Zuurberg

“Op zaterdag is er de wedstrijd om de titel in de uitwisselings-competitie, dit is een competitie tussen diverse regionale clubs waarvan de laatste wedstrijd dit jaar in Holten is”. Zegt Erik Haan voorzitter van de crosscommissie van MAC de Holterberg. “We verwachten zaterdag zo’n 300 regionale rijders die in de diverse klassen zullen strijden op het vernieuwde circuit.” Aldus Erik “ De laatste weken zijn we druk in de weer geweest om het circuit op diverse plekken te veranderen en voor het publiek spectaculairder te maken, de totale lengte van de baan is met 200 meter korter geworden, maar het is voor het publiek veel leuker geworden om de wedstrijd goed te volgen”. Verteld een trotse voorzitter.

Op Zondag is het de beurt aan de rijders die strijden om het Nederlands Kampioenschap en zijspannen uit de Uitwisselingscross. Bij de Nederlands Kampioenschap wordt gestreden in de MX2 cup, MX2 Nationalen, MX1-MX3 Nationalen. Ook hier worden een groot aantal rijders verwacht. Tevens maken de Kids en Sidecars hun opwachting in Holten. Deze klasse is bedoeld voor de jeugd die graag in de zijspansport actief willen worden maar nog te jong zijn om aan wedstrijden deel te nemen. Deze klasse krijgt ook steeds meer deelnemers. In Holten staat ook Wilfred Vos aan de start van de Kids en Sidecars, hij zal rijden met de eveneens uit Holten afkomstige Dion Rietman.

Al met al 2 Volle dagen motorsport in Holten op crosscircuit de Zuurberg, gelegen aan de evertjesweg in Holten. Van Zaterdag op Zondag is er de mogelijkheid om te overnachten de kosten hiervan bedragen 15 euro per camper. De entree voor de zaterdag is gratis en voor de zondag zijn de kosten 5 euro voor volwassenen en de jeugd tot 18 jaar kan vrij naar binnen.

http://www.macdeholterberg.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
4 Reacties
 1. Maik zegt

  En wat is het adres, misschien wel handig ?

 2. Maik zegt

  En wat is het adres, misschien wel handig ?

 3. echteP zegt

  ,,gelegen aan de evertjesweg in Holten,, lees ik.

 4. echteP zegt

  ,,gelegen aan de evertjesweg in Holten,, lees ik.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer