Creatieve doe-middagen in Holten

1

Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Op vrijdag 9 februari staat het maken van een leuke tuinsteker in de vorm van een vogel op het programma. Mooi in de tuin als het voorjaar straks weer gaat aanbreken!

Opgeven voor de creatieve middag op 9 februari kan tot uiterlijk woensdagmorgen 7 februari. Voorbeelden van de werkstukken die gemaakt worden zijn ook te vinden op de website van ViaVie Welzijn: http://www.viaviewelzijn.nl.

De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 2,50 per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor de middag van 9 februari moeten de deelnemers zelf een schilmesje, deegroller en knoflookpers meenemen. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected].

1 reactie
  1. Gerda Zwiers
    Gerda Zwiers zegt

    Janna-Bernhard Veneklaas Slots

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.