Creatieve Doe middagen in het Kulturhus

0

HOLTEN – Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 9 december staat de laatste middag van 2016 al weer gepland. Op het programma staat het maken van een kerststukje. Opgeven voor deze middag kan nog tot vrijdagmorgen 9 december. Decoratiemateriaal wordt door de deelnemers zelf verzorgt. Een voorbeeld van het kerststukje is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: http://www.viaviewelzijn.nl.

De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 2,50 per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.