Computercursus ‘Update uw Internet & Email kennis’ in Kulturhus

0

HOLTEN – Op dinsdagavond 30 oktober organiseert het Sociaal Cultureel Werk een nieuwe cursus; ‘Update uw Internet en Email kennis’. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij.

Iedereen kan momenteel Internetten en E-mailen, maar ook komt iedereen regelmatig iets tegen waarbij hij/zij zich afvraagt: ‘Hoe zat dat ook al weer?’ In deze cursus van 3 lessen wordt er dieper ingegaan op een aantal onderwerpen: mails sorteren en in mappen opbergen, hoe kan het adresboek optimaal gebruikt worden, hoe kunnen (grote) bijlagen toegevoegd worden, verkleinen van foto’s en het aanpassen van de algemene instellingen (mailbox – netmail op vakantie, etc). Uiteraard komen ook de eigen specifieke vragen van de deelnemers aan bod in deze korte cursus.

De cursus start op dinsdagsvond 30 oktober en staat onder leiding van dhr. H.J. Jannink. De cursus vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in zaal 4 van het Kulturhus. De kosten bedragen € 30,- voor 3 lessen van 2 uur en is exclusief het lesboek (rond € 17,-).

Voor meer informatie en / of opgave voor de cursus Internet kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.