Combistoomoven demo bij Keukenhof

0

HOLTEN – Met een combi-stoomoven bereidt u in no time gezonde en smakelijke gerechten, maar hoe kunt u dat het beste doen?

Bij Keukenhof van Holten wordt zaterdag 30 juni een kookdemonstratie gegeven met de combi-stoomoven. De kookdemonstratie is gratis en doorlopend toegankelijk, de kookdemonstratie zal starten om ca. 11:00 uur en zal eindigen om ca. 15:30 uur.

Bij de kookdemonstraties van Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. kunt u een gespecialiseerde kok vragen stellen en verschillende lekkernijen proeven die worden bereid in de XL combi-stoomoven. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten wat de voordelen van een combi-stoomoven zijn? Dan kan de kookdemonstratie bij Keukenhof van Holten u wellicht een uitkomst bieden.

Met de combi stoomoven van Miele bereidt u in no time gezonde en smakelijke gerechten. Op de drie bereidingsniveaus van de Miele-stoomoven kan in één keer een compleet hoofdgerecht, bestaande uit bijvoorbeeld aardappels, vis en groente, worden gemaakt. Buiten het vullen van de stoompannen hebt u er verder geen omkijken naar, want het apparaat zorgt er automatisch voor, zonder dat u het kookproces hoeft te controleren, dat het resultaat perfect is. Hoe verschillend de diverse ingrediënten ook zijn, door de toevoer van stoom is geur- of smaakoverdracht uitgesloten.

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet.Hoewel koken met stoom een eeuwenoude bereidingswijze is, is de stoomoven voor thuis vrij nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over mogelijkheden en gebruik van de combi-stoomoven. Daarom nodigen wij u graag uit om de kookdemonstraties bij te wonen.

Graag tot ziens op zaterdag 30 juni, doorlopend vanaf ca. 11.00 – 15.30 uur in onze showroom aan de Oranjestraat 4 te Holten (naast de Rabobank).

Kijk voor meer informatie op   http://www.keukenhofvanholten.nl    bij workshops & demo’s

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer