College stemt in met plannen Belevingspad

7

HOLTEN – Op 2 september 2014 heeft het college ingestemd met het ontwerp voor het Belevingspad in Holten.

Het pad is een verbinding tussen Holten – centrum en de Holterberg.

Voor de route vanaf de Smidsbelt, via het Zwartepad, langs het station, omhoog via het Beukenlaantje, tot op de Holterberg  is een attractieve route ontworpen.
Het besluit wordt op 11 september 2014 behandeld  in de commissie Grondgebied. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadszaal in het gemeentehuis in Rijssen.  De stukken zijn te vinden op de agenda voor de commissie (punt 6).

7 Reacties
 1. paapen zegt

  Eerst de pomp terug.

 2. Van Avesaat zegt

  Leuk idee en hoop dat het in “ons”(Burgerwens) plaatje past en bij de omgeving zonder het teniet te doen, maar ook moet de pomp terug op Smidsbelt die al een aantal jaar weg is en teruggeplaatst zou worden!!
  Wat wij heel erg jammer vinden is dat de mooie karakteristieke huizen aan de kerkhofsweg gesloopt moeten worden voor dit pad, omdat die persée daar moet lopen met groen, als je alleen de loods zou slopen kan het pad ook wel de beukenlaan bereiken!
  Het hoeft niet allemaal strak en modern te zijn de sfeer is ook zeer belangrijk en dat hadden we door de oude karakteristieke woningen Holten wordt steeds nieuwer en strakker/moderner terwijl juist het oude de sfeer geeft, behoud de geschiedenis, verander het niet, oud en nieuw kan ook goed samen het hoeft niet allemaal alleen nieuw!!!

 3. Inge zegt

  Onlangs na jaren weg te zijn geweest weer eens een paar dagen terug naar het dorp van mijn tienerjaren.

  Helaas er is bijna niets van over!
  Het gezellige dorp word getransformeerd in een kopie van Rijssen!
  Te belachelijk voor woorden.
  Het enige dat ik terug vond was afbraak en vervanging door totaal niet passende moderne gebouwen.
  In dit geval vind ik de vooruitgang een achteruitgang!

  En nu zelfs een belevings pad?
  Een bewegwijzering volstaat toch ook?

  Werkelijk te zot voor woorden dit!

 4. Een andere Johan zegt

  Zorg nou eerst eens dat het Kultuurhus op orde wordt gebracht en als er dan nog geld over is kunnen we aan dit soort luxe (lees: overbodige) zaken gaan denken.

 5. Gast Ton zegt

  De samenvoeging heeft niet alleen het betere gebracht. Bestuurders van Holtense komaf waar was U. U die de belangen van de Holternaren dient de vertegenwoordigen. Het Beukenlaantje moet blijven zoals het is. Er is al te veel oud verdwenen voor “minder mooie” gebouwen. Laat de Holtense karakteristieke uitstraling niet verdwijnen.

 6. ItsMe zegt

  En dan ook graag die dwars goten in de dorpstraat thv smidsbelt dichtmaken want dit kost ons fietsen wielen

 7. Arjan zegt

  goed idee !

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.