Carola op de Alpe d’Huez

0

HOLTEN – De Holtense Carola van der Vreede zal op 3 juni zo vaak mogelijk de bekende wielerberg Alpe d’Huez beklimmen op haar fiets.

Dit doet ze in het kader van de ‘Alpe d’HuZes’. Dit is een stichting die zich met hulp van enkele duizenden sporters  inzet zoveel mogelijk geld in te zamelen dat 100% naar het KWF-Kankerbestrijdingsfonds gaat. De deelnemers die gesponsord kunnen worden gaan als tegenprestatie op donderdag 3 juni zoveel mogelijk keren de Alpe d’Huez beklimmen.

Een team moet op één dag aan de loodzware opgave voldoen om in totaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez te beklimmen.

Carola fietst in een team van VakantieXperts. “We nemen symbolisch al onze familieleden, vrienden en bekenden die kanker hebben of aan deze ziekte helaas zijn overleden op onze bagagedrager of in onze rugzak mee naar de top van de Alpe d’Huez.”

Ze kwam op het idee doordat ze door een collega gevraagd werd. “Het is natuurlijk een uitdaging voor mezelf, maar helemaal speciaal dat het voor een goed doel is.” Carola is al een tijdje fanatiek in training. “Ik doe twee keer in de week aan spinning en daarnaast nog krachttraining en af en toe train ik ook buiten op de fiets. Verder let ik nu ook goed op wat ik eet, want met minder kilo’s fietst het nu eenmaal wat makkelijker omhoog!” Doordat het team van Carola uit zes personen bestaat, volstaat het voor ieder teamlid om één keer de alp de beklimmen. “Maar waarschijnlijk ga ik vaker, driemaal de top bereiken op één dag, dat zou fantastisch zijn.”

Carola is nog  op zoek naar sponsoren die haar bij dit mooie initiatief willen steunen en haar willen helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF-Kankerbestrijdingsfonds.

Voor meer informatie: [email protected] óf http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/carolavandervreede/team

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.