Carnaval voor mensen met een beperking

0

Hebben we niet allemaal onze beperkingen?
Evenals voorgaande jaren barst het carnaval al een week eerder los voor de mensen met een beperking in de gezellige locatie van manege Snorrewind. Al op zaterdag 3 februari 2018, om 15.00 uur, hebben zij, onder aanvoering van Prins Poemba de Bourgondier & Adjudant Skool’n hun eigen carnavalsfeest. De zaal gaat open om 14.30 uur!
Dat dit ieder jaar weer geslaagde feest tot stand kan komen, is mede te danken aan de belangeloze medewerking en tomeloze inzet van onder anderen, De Braandheultjes, TTM Event Facilities, DJ Wim van het Proatiezer, Stichting Paardrijden Gehandicapten, Manege Snorrewind en Zozijn.
Om drie uur wordt Prins Poemba en zijn gevolg binnen geblazen door de Braandheultjes en kan het feest losbarsten.
Naast de muziek van de Braandheultjes en T T M zit het programma bomvol met nog een flink aantal hoogtepunten van locale artiesten, de onvolprezen play- back optredens van onze gasten en natuurlijk het pannenorkest.
Eén en ander zal op ludieke wijze gepresenteerd worden door DJ Wim van het Proatiezer.
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer vele medailles voor de artiesten en mooist verklede persoon, uit te reiken door Prins Poemba de Bourgondier.
Daarnaast zal Prins Poemba de Bourgondier namens de Fienpreuvers ook dit jaar weer een cheque van 222 Euro overhandigen aan de penningmeester van de SPG.
Ongetwijfeld zal het Carnaval voor mensen met een beperking, ook voor Prins Poemba de Bourgondier, het hoogtepunt van zijn carnavalsseizoen betekenen. Dit alles onder het motto:
“HAKUNA MATATA”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.