Carnaval voor mensen met beperking

HOLTEN – Evenals voorgaande jaren barst het carnaval al een week eerder los voor de mensen met een beperking in de gezellige locatie van manege Snorrewind. Al op 7 februari hebben zij onder aanvoering van Prins Peter de Tukker en adjudant Dommel hun eigen carnavalsfeest.

Dat dit ieder jaar weer geslaagde feest tot stand kan komen is mede te danken aan de belangeloze medewerking en tomeloze inzet van onder anderen De Braandheultjes, Tony Turner, DJ Wim van het Proatiezer, Stichting Paardrijden Gehandicapten, Manege Snorrewind, Zozijn en vele anderen.
Om drie uur wordt Prins Peter en zijn gevolg binnen geblazen door de Braandheultjes en kan het feest losbarsten.
Naast de muziek van de Braandheultjes en Tony Turner zit het programma bomvol met nog een flink aantal hoogtepunten van locale artiesten, de onvolprezen play-back optredens van onze gasten en natuurlijk het pannenorkest.

Eén en ander zal op ludieke wijze gepresenteerd worden door DJ Wim van het Proatiezer.
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer vele medailles aan de artiesten en mooist verklede persoon uit te reiken door Prins Peter.
Daarnaast zal prins Peter namens de Fienpreuvers ook dit jaar weer een cheque van 222 Euro overhandigen aan de penningmeester van de SPG.
Ongetwijfeld zal het Carnaval voor mensen met een beperking ook voor Prins Peter een hoogtepunt van zijn carnavalsseizoen betekenen. Dit alles onder het motto:
“GOA STOAN VEUR KEUNEDARP”
Omdat de uitnodigingen via de scholen voor speciaal onderwijs niet de gewenste respons op hebben geleverd de laatste jaren nodigen de Fienpreuvers bij deze iedereen die tot de doelgroep hoort van harte uit voor deze feestelijke bijeenkomst in manege Snorrewind

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.