Café – avond met “De Bankdirecteuren” in Het Bonte Paard Dijkerhoek.

HOLTEN / DIJKERHOEK – Op zaterdag 12 maart is het weer zover! Eindelijk hebben we de Bankdirecteuren weer weten te strikken voor een café-optreden. De geweldig geslaagde avond in 2014 vroeg natuurlijk om een herhaling. We gaan er weer een gezellige café-avond van maken in huiskamerstijl. Op kaas en worst en natuurlijk bitterballen worden jullie getrakteerd een biertje moet je er dan wel zelf nog bijkopen. Ondertussen doen “De bankdirecteuren “ wat ze al een aantal jaren volgens beproefd recept doen; lekkere muziek spelen van CCR tot Springsteen , van TOTO tot Maywood, van Mumford tot Doobie bros. En ga zo maar door. Zittend en spelend op “SOFA” hun trouwe bondgenoot die overal mee naar toe gezeuld wordt. Deze rode hoekbank is de basis van de huiskamersfeer waar “De Bankdirecteuren”elk optreden in spelen.

Hard genoeg om mee te zingen, zacht genoeg om “effen bie te proaten” . Heb je een verzoekje of ….. nog beter wil je zelf even mee zingen of spelen “De Bankdirecteuren” proberen alles mogelijk te maken.

Ook is natuurlijk ons CafetaRIA buffet weer geopend met friet, frikadellen, gehaktballen etc. De avond begint om 21.00 uur. De entree is aan de kassa € 10,00. Ook zijn de kaarten online te koop voor € 7,50 excl. kosten maar…wel met een gratis consumptiemunt!!! Zie http://www.bontepaard.nl of onze FB pagina voor de online kaartverkoop.

Het is in het café …..dus koop snel online kaarten want vol is vol. Tot 12 maart!

Reacties zijn gesloten.