Busreis naar expositie Obadja Letsoin

HOLTEN – Op initiatief van  de Stichting Jumelage Rijssen-Holten exposeert Obadja Letsoin van 12 juni t/m 10 juli a.s. zijn schilderkunst en grafiek in het karakteristieke Huck-Beifang-Haus in Steinfurt, de partnerstad van Rijssen-Holten. Zijn thema is: vrolijke kleuren – Freude an Farben

Letsoin is gemeente-ambtenaar in Rijssen-Holten, maar naast zijn dagelijkse bezigheden in het gemeentehuis aan het Schild, is hij een hartstochtelijke schilder en graficus, die zijn onderwerpen zoekt in een harmonisch samenspel van vormen en kleuren in een abstracte uitbeelding. Een uitbundig feest voor het oog dat de  belangstellende bezoekers van de expositie zonder enige terughoudendheid onmiddellijk vrolijk stemt.

De tentoonstelling is tot stand gekomen door de samenwerking van de Stichting Jumelage met de Kunstverein Steinfurt en is te bezichtigen in het karakteristieke pand in de Hahnenstrasse in de historische Altstadt van Burgsteinfurt op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Een boeiende expositie en een uitstapje over de grens dat “sich lohnt”. Zeker de moeite waard en een mooie gelegenheid voor een leuk dagje uit naar onze partnerstad!

Op zaterdag 25 juni a.s. organiseert de Stichting Jumelage (bij voldoende deelname) een busrit naar Steinfurt onder het motto “Frühshoppen und Kultur”, waarbij u de expositie kunt bezoeken en het stadje kunt verkennen. Het vertrek is rond 10:00 uur uit Holten en Rijssen en de thuiskomst is gepland rond 17:00 uur.
Mede door subsidie van Euregio bedragen de kosten slechts € 7,- per persoon.
Aanmelden is mogelijk via e-mail: [email protected]

De kosten van  € 7,- p.p. zijn voor de busreis op zaterdag 25 juni.
De expositie zelf is gratis.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU).

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer