Brandweer vrijwilliger (m/v) kazerne Holten

0

De brandweer lijkt op het eerste gezicht een organisatie als alle andere. Tot de pieper gaat. Dan komt er een strak georganiseerde en geoliede machine op gang. Dat moet ook, voor een ieders veiligheid.

Het is belangrijk werk. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaarstaan voor de gemeenschap om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Want optreden bij incidenten is ons vak. Het blussen van branden, dat is het eerste waar je aan denkt bij de brandweer. Maar dat is het niet alleen; wij doen zoveel meer.

Brandweer Holten is een ploeg van 21 gemotiveerde en goed opgeleide vrijwilligers, en sinds 2013 onderdeel van brandweer Twente. Op jaarbasis heeft brandweer Holten ongeveer 80 incidenten waarbij wij hulp verlenen aan onze medeburgers.

Ben jij op zoek naar een bijbaan in een dynamische omgeving en wil je ook jouw bijdrage leveren aan een veilige samenleving? Woon en werk jij in Holten. Dan zijn we op zoek naar jou! Interesse, via de website kun je solliciteren tot 17 september 2017 als brandweer vrijwilliger kazerne Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer