BoekStartochtend wordt MamaPapacafé

Officiële opening woensdag 1 februari

Op woensdag 1 februari opent het jongste bibliotheeklid, Floris Wegstapel (6 weken) het MamaPapacafé in de Bibliotheek Holten. Het MamaPapacafé in de Bibliotheek Rijssen wordt op vrijdag 3 februari geopend door wethouder Ben Beens. De inloopochtenden voor jonge ouders en hun dreumesen verandert van naam omdat Fysio Koninginneweg en de Bibliotheek Rijssen-Holten gaan samenwerken in dit project.

0

HOLTEN – Op woensdag 1 februari opent het jongste bibliotheeklid, Floris Wegstapel (6 weken) het MamaPapacafé in de Bibliotheek Holten. Het MamaPapacafé in de Bibliotheek Rijssen wordt op vrijdag 3 februari geopend door wethouder Ben Beens. De inloopochtenden voor jonge ouders en hun dreumesen verandert van naam omdat Fysio Koninginneweg en de Bibliotheek Rijssen-Holten gaan samenwerken in dit project.

De opening wordt een echt feestje. Muziekdocente Nelleke Roozenbeek gaat zingen en spelen aan de hand van het Prentenboek van het Jaar ‘De kleine walvis’. Er is ook iets lekkers te eten en te drinken voor iedereen.

Sinds de zomer is er in Holten op iedere eerste woensdag van de maand en in Rijssen op iedere eerste vrijdag van de maand een gezellige bijeenkomst voor jonge ouders, opa’s en oma’s en oppasouders met baby’s, dreumesen en peuters. Er is veel aandacht voor voorlezen en het uitwisselen van ervaringen. Door de samenwerking met Fysio Koninginneweg zal er meer aandacht kunnen zijn voor opvoed- en gezondheidsvraagstukken.

De MamaPapacafés zijn van 9.30 uur tot 10.30 uur. Het programma is te vinden op de website van de Bibliotheek, http://www.bibliotheekrijssenholten.nl 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.