Bilbliotheek ruimt oud op en opent nieuw

HOLTEN – Vandaag was er uitverkoop van alle meubels en apparatuur op het oude adres.

Pc’s en meubels verwisselden voor een habbekrats van eigenaar.

Binnenkort wordt het pand gereed gemaakt voor de fysiopraktijk en zal er voortaan uit een ander boek worden voorgelezen.

Op donderdag 16 september om 13.00 uur gaat de nieuwe bibliotheek in Holten open voor het publiek. Er is een leuke attentie voor de bezoekers. Voor nieuwe leden is er een aantrekkelijke korting.

Bibliotheekmedewerkers en interieurbouwers werken hard om de bibliotheek op tijd af te krijgen.
De nieuwe bibliotheek is ingericht volgens het zogenaamde ‘winkelconcept’. De boeken worden in de kasten niet meer met de ruggen naar u toe gepresenteerd, maar met de voorkant. Zo ziet u in één oogopslag of een boek u aanspreekt.

Ook worden boeken op tafels gepresenteerd. Een aantrekkelijke poster op de tafel laat zien welk onderwerp u er vindt. De bibliotheekmedewerkers zorgen dat de tafels goed gevuld blijven en dat er regelmatig een ander onderwerp gepresenteerd wordt. Verder is de collectie aangepast aan de wensen van de belangrijkste klantgroepen. De verhuizing en de inrichting van de bibliotheek zijn mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van de Provincie Overijssel.

Tot 1 december krijgen nieuwe leden een korting van € 5,- op een basisabonnement en van € 7,50 op een plusabonnement – deze korting geldt ook in Rijssen. Voor iedere bezoeker staat, op vertoon van de bon die u in de bibliotheek krijgt, een kop koffie of thee klaar bij restaurant Tastoe. Voor de kinderen is er ranja en een ballon.

(foto’s G. Willems)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer