Beleef gehele triatlonweekend vanaf Smidsbelt

2

Opnieuw heeft de Stichting Triathlon Holten gemeend de triatlon voor haar publiek nog aantrekkelijker te maken. Daarom heeft de stichting een groot beeldscherm van vier bij drie meter geregeld voor het triatlonweekend. Dit scherm is geplaatst op Smidsbelt, zodat vanaf de tribune de gehele wedstrijd live gevolgd kan worden. Om een zo goed mogelijk overzicht te geven van wat er allemaal gebeurt op de diverse triatlononderdelen, zijn vier camera’s via een verbinding per helikopter aangesloten op het beeldscherm om het publiek continu te voorzien van de laatste live beelden. Daarnaast zullen op dit scherm ook  de optredens van de diverse bands op vrijdag en zaterdag vergroot worden weergegeven. Het publiek hoeft dit jaar dus niets te missen van het triatlonweekend. Op Smidsbelt kan genoten worden van wedstrijd, muziek en de nodige hapjes en drankjes.

Spectaculaire opening triatlonwedstrijd.
De start van de triatlonwedstrijd op zaterdag 15 juli zal dit jaar een bijzonder tintje krijgen. Voordat de Elite in de Schipbeek van start gaat, zullen een aantal parachutisten van de Koninklijke Luchtmacht proberen zo dicht mogelijk bij het water te landen om een symbolische start aan de wedstrijd te geven. Pas daarna zal het startschot klinken voor de Elite deelnemers.

Volkswagen en Ford blijven mobiliteitspartners van Triathlon Holten
Dankzij de steun van de Holtense en Rijssense dealers van Ford en Volkswagen kan de organisatie rond de triathlon ook dit jaar weer beschikken over meer dan een dozijn auto’s. Van een klokauto tijdens de wedstrijd tot een transportbusje voor materialenvervoer en alle soorten daartussen. Door de medewerking van de autobedrijven Dries Willems  (Holten) en Bloemendal (Rijssen-Almelo) namens Ford alsmede B. Paalman (Holten) en Pouw (Rijssen-Deventer) namens Volkswagen kunnen de mannen en vrouwen die zorg dragen voor de organisatie vanaf  9 juli beschikken over adequaat vervoer.
Het is dit jaar voor de tweede keer dat de mobiliteit van de Triathlon Holten wordt verzorgd door een combinatie van Holtense en Rijssense Bovag-garagebedrijven. Op initiatief van Bertus Paalman en Dries Willems (die beiden de triathlon al vele jaren steunen) werd in 2005 samenwerking gezocht met de regionale dealers zodat een grotere merk-exposure voor Volkswagen en Ford mogelijk zou zijn. De heren Pouw en Bloemendal bleken deze zienswijze te delen en zegden opnieuw hun steun toe. Medio juni werden op één van de hoofdlocaties van de Holtense triathlon t.w. nabij de Toeristenweg over de Holterberg de contracten ondertekend en bijgaande foto gemaakt.

2 Reacties
  1. een gast zegt

    Triathlon ws vet lijp! 8)

  2. een gast zegt

    Triathlon ws vet lijp! 8)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.