Beklim de Holterberg met Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

0

Op donderdag 26 oktober wandelt de uitgever van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig over de Twentse bergen rondom Holten en u kunt meelopen! De lengte van de rondwandeling bedraagt 15 kilometer en start om 10.30 uur bij station Holten. Daar kan ook geparkeerd worden. Deelname aan de wandeling is gratis. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected].

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. Op dit moment treft de uitgeverij voorbereidingen voor een nieuwe wandelgids met ‘bergwandelingen’ verspreid over heel Twente. De routes worden samengesteld door Truus Wijnen, die al eerder de gids ‘Twaalf Twentse tochten’ schreef. Om er voor te zorgen dat de beschrijvingen in de wandelgidsen correct zijn (en blijven) controleert de uitgever alle wandelingen in het veld en u kunt mee!

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig heeft inmiddels zo’n 40 wandelgidsen uitgebracht. Met de wandelgidsen ‘Kroeglopers’ en ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. Deze kleine uitgeverij timmert behoorlijk aan de weg door elke maand een complete set wandelgidsen te verloten onder enthousiaste wandelaars.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.