40-jarig jubileumconcert Holtens Mannenkoor GROOT succes

HOLTEN – Op zaterdagavond 19 november genoot een bomvolle “Kandelaar” van het zeer afwisselende concert van het Holtens Mannenkoor (HMK). De hooggespannen verwachtingen, die in de vooraankondigingen waren geschetst, werden volledig waargemaakt. Of het nu de prachtige zang van het Holtens Mannenkoor o.l.v. Henk Valk, de prima zang van Albert Wessels, het magnifieke spel van het ”Musica Silvestra Orkest” o.l.v. Albert Dam of het virtuoze spel van Henk Ruiter op de piano was, het was allemaal even goed, zo niet te zeggen uitmuntend !!!

Het individuele optreden van de spelers en zangers was al een lust voor het oor, maar na deze optredens kwam de finale, waarbij het orkest, solist, pianist en koor gezamenlijk het podium betraden. Ze brachten een viertal stukken, n.l. het Slavenkoor, Panis Angelicus, Conquest of Paradise en als uitsmijter het bekende Landerkennung. Waarna er een minutenlange staande ovatie uitbrak.

In het dankwoord van de voorzitter kwam deze eindelijk z’n belofte na en ging het traditionele bloemetje niet naar de medewerkenden maar naar het publiek. Als dank voor de komst en ondersteuning van ons koor, kreeg iedereen bij de uitgang een roos uitgereikt. Een leuke geste die door iedereen zeer werd gewaardeerd.

Reacties zijn gesloten.