40-jarig jubileum voor manege ‘Stal de Eik’

HOLTEN – In 1974 vestigde Ingrid van Dijk zich samen met haar man en dochtertje Sandra op de Oude Diepenveenseweg 11 te Holten.

Wat op dat moment niet meer was dan een gezellige oude boerderij met een varkensstal, is tegenwoordig een florerend manegebedrijf inclusief binnenbak, beloond met de nodige kwaliteitskeurmerken. Tegenwoordig zwaaien moeder en dochter er gezamenlijk de scepter.

Ter ere van dit 40-jarig jubileum, organiseert manege ‘Stal de Eik’ op zondag 6 april een open dag. Bezoekers kunnen rekenen op een gevarieerd programma. In 2012 was de laatste open dag, dit succes zal minstens worden geëvenaard.  U kunt kennismaken met alle takken van paardensport alsmede alle medewerkers van het bedrijf. Daarnaast is er een educatieve speurtocht over het erf uitgezet, waarvoor leuke prijzen beschikbaar zijn gesteld door fa. Simons in Heeten, Dokihorse te Holten, Salon Mirjam uit Deventer, Riël Klumper te Almelo .

De hoofdprijs is een verzorgd weekend bij Landal Greenparks, naar keuze te besteden in 1 van de 16 parken!
Ook aan de inwendige mens is gedacht, iedereen ontvangt bij aankomst een consumptiebon voor een lekker kopje koffie of thee. Vanaf 12.00 zijn jullie van harte welkom, rond 17.00 zwaaien wij de laatste bezoekers uit.  Tot 6 april!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer