33e Nacht van Blauw Wit’66

0

HOLTEN  – Donderdagavond  en nacht wordt de 33e Nacht van Blauw Wit ’66 gehouden.

De organiserende vereniging werd vorig jaar derde en wil de prestaties uit 1987, 1996 en 2000 graag evenaren. In de poule moet dan minimaal een tweede plek worden bemachtigd om door te gaan naar de halve finale. In de poule zijn G.F.C. uit Goor, S.C. Rijssen en plaatsgenoot v.v. Holten de tegenstanders. In poule A komen uit Witkampers uit Laren, s.v. Hector uit Goor, s.v. Almen en S.C. Markelo.
Witkampers verdedigt de titel. In een spannende finale versloegen zij vorig jaar in de slotfase S.C. Rijssen met 1-3. In die finale was Richard Kok van doorslaggevende betekenis. Met twee treffers en een assist stond hij aan de basis van de toernooizege van de ploeg uit Laren.

Het toernooi in sporthal ’t Mossink begint om 20.00 uur met de wedstrijd tussen titelverdediger Witkampers en de winnaar van 2009 Hector. Blauw Wit ’66 speelt haar eerste wedstrijd om 21.00 uur. De wedstrijden staan traditiegetrouw onderleiding van Jeroen Roetgerink en André Leushuis. In het voorprogramma komende de C-junioren van Blauw Wit in actie. Dit voorprogramma begint om 18.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer