25e MAC-Vakantiefietstocht

HOLTEN – De route gaat dit jaar richting Noord-West en gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren organiseert Motor- en Automobielclub “de Holterberg” ook dit jaar wel weer de traditionele vakantie-fietstocht.

Omdat men in al die achter liggende jaren al heel wat wegen en fietspaden in de route had gehad was het dus weer ‘puzzelen’ geblazen om een leuke en enigszins nieuwe route op papier te krijgen. Toch hebben de organisatoren er alle vertouwen in dat het ons ook dit jaar weer gelukt is om een aantrekkelijke route van ongeveer 43 kilometer in elkaar te draaien, waarbij men weer heel wat weggetjes en fietspaden heeft gevonden die nog niet eerder zijn gebruikt.

De 25e editie van de MAC-Vakantiefietstocht wordt georganiseerd op:

                                            Zondag 21 juli a.s.

De route is inmiddels bekend en staat ook al op het papier. Dit jaar gaat het in noord- westelijke richting en wel via Dijkerhoek en Okkenbroek naar de lunchstop ergens tussen Heeten en Nieuw-Heeten. Van daaruit gaat het richting Haarle en via Helhuizen en de Holterberg gaat de tocht weer terug naar het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus.

Onderweg zijn er weer de gebruikelijke stops: na plm. 11 kilometer de koffie-stop, halver-wege de rit een stop met ‘broodje gezond’ (bij deze stop is een WC aanwezig) en tenslotte op plm. 33 kilometer een ‘theepauze’. De knapzak hoeft dus niet mee.

Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is.

En dat alles voor een bedrag van slechts €  4,00 p.p. (all in).

Voor info: Mannes Stegeman, tel. 0548-72 35 50

                  Ep Krikkink, tel. 0572-32 12 30

Voor de laatste info kunt u ook de MAC-site raadplegen: http://www.macdeholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.